Patronkou náborové kampaně Mazars "Ty nejsi všichni!" se stala mistryně světa Kateřina Kudějová, 6.4.2016

“Auditorská a poradenská společnost Mazars spustila náborovou kampaň s cílem zviditelnit značku a přilákat do svých řad kvalitní uchazeče z řad studentů a absolventů ekonomických vysokých škol. Kampaň nese název “Ty nejsi všichni!“ a její patronkou je mistryně světa ve vodním slalomu Kateřina Kudějová,” uvedla v dnešní tiskové zprávě Adéla Nováková z Mazars.

“Název kampaně “Ty nejsi všichni!“ jsme zvolili, protože chceme ukázat mladým budoucím zaměstnancům, že práce v naší společnosti se liší od zaměstnání ve velké korporaci. My dáváme přednost individuálnímu přístupu a snažíme se podporovat profesní i osobnostní rozvoj každého zvlášť. Své zaměstnance si vychováme od píky, systematicky vedeme k dobrým výkonům a záleží nám na jejich kariérním růstu,“ řekl marketingový manažer Mazars David Pilař.

Společnost využívá převážně on-line komunikaci přes sociální sítě a prostřednictvím speciálně utvořené webové stránky Tynejsivsichni.cz. “Na stránce se mohou studenti zúčastnit fotosoutěže o atraktivní výhry v podobě letu ve větrném tunelu či surfingu na umělé vlně, dále zde najdou nejen základní informace o Mazars, ale i detaily o nově otevřených pracovních pozicích, kreativní videa a další atraktivní obsah. Kampaň bude rovněž podpořena reklamou a sponzorovanými příspěvky na Facebooku. Kromě toho chystáme i kreativní virální video s Katkou Kudějovou. On-line komunikace je podpořena i outdoorovou kampaní v blízkosti vysokých škol,“ dodává projektová manažerka kampaně Adéla Nováková.

Kampaň “Ty nejsi všichni!“ byla oficiálně zahájena v rámci autogramiády Kateřiny Kudějové 15. března na veletrhu pracovních příležitostí Šance na Vysoké škole ekonomické v Praze. Fotosoutěž bude probíhat do poloviny května, první část kampaně bude ukončena počátkem léta.

Publikováno na serveru MediaHub, 6.4.2016.